Architectuur: Advies en ontwerp

Een ontwerp dat uitstraalt wie jij bent en hoe jij werkt.

 

Architectuur: Ontwerpen voor bedrijven, instellingen en scholen.

Om voor jou te kunnen ontwerpen wil ik eerst graag weten wie je bent en wat je doet. Als architect duik ik diep in jou of jouw bedrijf om ruimtes te kunnen ontwerpen die uitstralen waar jij, of jouw bedrijf, voor staat en waar mensen zich prettig in voelen en op hun best kunnen zijn. En dan maakt het niet uit of het om een groot gebouw gaat of een kleine praktijkruimte. Goede architectuur is meer dan een ontwerp dat er mooi uitziet. Door rekening te houden met de omgeving, te luisteren naar de gebruiker en me echt in te leven in personen die het gebouw gaan gebruiken kom ik tot een uniek ontwerp.

 

Advies

Een ontwerp wordt precies afgestemd op jouw bedrijf of instelling en op jouw manier van gebruiken of werken. Ik denk graag met je mee om een goed en duidelijk programma van eisen en wensen te formuleren.

 

Wil je een ontwerp laten maken of heb je vragen over Architectuur: Advies en ontwerp neem dan vrijblijvend contact met me op. Je kunt me bellen 06 15131415 of mailen. Ik bespreek graag de mogelijkheden om zo tot een passend voorstel te komen.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Pin It