Wat zegt jouw favoriete kleur?

Wanneer je in onderstaand formulier je favoriete kleur invult ontvang je een korte beschrijving van jouw favoriete kleur. Je meldt je dan ook aan voor de nieuwsbrief.

 

Je naam*

Je e-mail*

Wat is je favoriete kleur?
Met dit formulier vertrouwt u persoons- gegevens toe aan Ruimte en Kleur. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en worden volgens onze privacyverklaring bewaard en gebruikt. U moet akkoord geven om de gegevens te versturen.

  Ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn gegevens.

Voer de onderstaande tekens in:
captcha

De kleuranalyse: Wat zeggen de kleuren over jou?

Kleuren doen iets met je. De voorkeur voor verschillende kleuren kan dan ook veel over jouw persoonlijkheid vertellen. Alle kleuren hebben hun eigen kracht en schoonheid, ze zijn niet goed of fout, ze zijn uniek, net zoals jij. Door de kleuren te kiezen die bij jou passen en kleuren waar je niets mee hebt, of die jou zelfs tegenstaan, ontstaat er een omschrijving van wie jij bent.

Een persoonlijke kleuranalyse geeft inzicht in wie jij bent. Leer jezelf beter kennen en ontdek waarom jij de dingen doet zoals jij die doet.

 

Wanneer je meer wilt weten over de Kleuren in jou of geïnteresseerd bent in een persoonlijke en uitgebreide kleurenanalyse, klik dan hier.

Pin It