Kind en kleur

De favoriete en minst favoriete kleuren van je kind geven inzicht in wie hij of zij is. 

Kinderen houden van kleuren. De voorkeur en combinatie van verschillende kleuren kan veel over de persoonlijkheid van een kind vertellen en inzicht geven in hoe het denkt en wat het voelt. En net zoals alle kinderen hebben kleuren hun eigen kracht en schoonheid, ze zijn niet goed of fout, ze zijn uniek.

 

Het is voor een kind vaak moeilijk om gevoelens of emoties uit te leggen en onder woorden te brengen. Ze begrijpen niet altijd waarom ze doen wat ze doen. Het kan zijn dat jouw kind erg sensitief is en zoveel prikkels binnen krijgt dat het zich wel moet afsluiten of terugtrekken. Misschien is het onrustig en druk en heeft het moeite om zijn of haar draai te kunnen vinden. Hoe kom je erachter wat er speelt als het zelf ook niet goed begrijpt waarom hij of zij zo reageert, of zelf nog niet de juiste woorden heeft om het jou te kunnen vertellen?

 

Wat zeggen de kleuren over jouw kind?

collage mouadMet de persoonlijke kleurenanalyse van favoriete en minst favoriete kleuren kunnen we achterhalen hoe hij of zij in elkaar zit en wat zijn of haar krachten zijn.

Bij de kleuranalyse laten we jouw kind een collage maken met favoriete en minst favoriete kleuren.

collage lyann

De kleuren die worden uitgekozen zijn gekoppeld met kleureigenschappen; persoonlijkheids- eigenschappen die hem of haar omschrijven.

 

Persoonlijkheidsanalyse

Je ontvangt een uitgebreide kleurenanalyse. In deze analyse zijn de gekozen kleuren en hun combinaties uitgewerkt, het geeft jou een uitgebreid inzicht in:

  • Jouw kind.
  • Jouw kind naar zijn omgeving toe.
  • De manier van werken van jouw kind.

 

Wil je je aanmelden of heb je vragen over Kind en kleur neem dan vrijblijvend contact met me op. Je kunt me bellen 06 15131415 of mailen. Ik vertel je graag meer!

 

Met dit formulier vertrouwt u persoons- gegevens toe aan Ruimte en Kleur. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en worden volgens onze privacyverklaring bewaard en gebruikt. U moet akkoord geven om de gegevens te versturen.

  Ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn gegevens.


Een kleurenvoorstel voor de ruimte van jouw kind

Het is mogelijk om de favoriete kleuren van jouw kind te vertalen in een kleurenvoorstel of een ontwerp voor een ruimte waarin hij of zij zich helemaal thuis kan voelen. Kind en interieur vertelt je meer over de mogelijkheden. Lees meer ›

 

terug

 

 

Pin It