Persoonlijke ontwikkeling.

De kleuren in jou! Krijg inzicht in jouw unieke persoonlijkheid met behulp van de persoonlijke kleurenanalyse.

De voorkeur voor een kleur kan veel over jouw persoonlijkheid vertellen; hoe je denkt, wat je voelt, hoe je werkt en wat je krachten en valkuilen zijn. Ruimte en Kleur heeft van 24 kleuren uitgebreide kleuranalyses met bijbehorende persoonlijkheidskenmerken opgezet. Door gebruik te maken van jouw favoriete en minst favoriete kleuren ontstaat er een omschrijving van wie jij bent.

 

Persoonlijk advies:

Onderstaande producten geven jou de mogelijkheid om jezelf nog beter te leren kennen. Eén op één duiken we in in jou en jouw kleuren.

Kleuren in jou

Jouw persoonlijke kleuranalyse geeft inzicht in wie jij bent. Leer jezelf kennen en ontdek waarom jij de dingen doet zoals jij ze doet.

Lees meer

Kind en Kleur

Inzicht in je kind. De kleuren helpen jouw kind verwoorden wat hij of zij denkt of voelt. Je leert je kind nog beter begrijpen.

Lees meer

Ruimte in jou

Inzicht in jouw eigen unieke persoonlijkheid om jezelf écht te leren kennen en verder te ontwikkelen. Door met associaties te werken kom we tot jouw kern en kan jij in jouw kracht komen te staan.

Lees meer

Workshops:

Samen gaan we met kleuren aan de slag. In onderstaande workshops leren we onszelf en elkaar beter kennen en begrijpen.

Beken je kleur

Ben jij nieuwsgierig naar jezelf en de mensen om je heen? De betekenissen van jouw favoriete en minst favoriete kleuren geven een totaalbeeld dat iets vertelt over jou. Kleuren geven je inzicht in jezelf en in de mensen met wie je deze workshop doet.

Lees meer

Kleuren in jouw bedrijf

Workshop voor bedrijven:
Ken de kleuren en hun krachten zowel van jezelf als van de mensen waar je mee werkt. De kleuren geven inzicht in jouw team, waardoor medewerkers en het team beter in hun kracht komen te staan.

Lees meer

Kleuren in de klas

Workshop voor scholen:
Weten van jezelf en anderen waarom je de dingen doet zoals je die doet. Leer van elkaars talenten en ontdek wie de doorzetter, planner of creatieveling is.

Lees meer

 

terug