Sabine Hoogenraad: Zijn wie je bent

Ruimte en Kleur is opgericht door Sabine Hoogenraad. Kunnen zijn wie of wat je bent vind ik belangrijk en daar help ik graag bij.

Ik hou ervan om diep in mensen en gebouwen te duiken en te ontdekken wie of wat ze echt zijn. Het geeft mij inzichten en ideeën om een prettige en passende omgeving te kunnen ontwerpen. Een omgeving die ruimte geeft om te kunnen zijn wie jij bent.

 

Architectuur en ruimte

Creatief, enthousiast, nieuwsgierig en daadkrachtig combineer ik mijn kennis van architectuur en kleuren.

Na mijn opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft heb ik me als architect (o.a. bij Architektenburo Brink & Fleer) jarenlang ingeleefd in de personen en bedrijven waar ik de ontwerpen voor maak. Op deze manier kom ik tot de kern of essentie van een persoon of bedrijf. De inzichten die ik hierbij op doe zet ik om naar ontwerpen, omgevingen, kleurentesten of persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Ik wil mensen, kinderen en gebouwen helpen om in hun kracht te komen staan in een ruimte waarin zij zichzelf kunnen zijn.

 

Kleuren geven inzicht wie jij bent

De betekenissen en eigenschappen van de kleuren in en om jou heen. 

Jouw favoriete kleuren zijn verbonden met jouw unieke persoonlijkheidseigenschappen. Jij kiest de kleuren uit en ik laat ze voor je spreken. Ik vertaal ze naar een kleuranalyse of zet bepaalde kleuren bewust in in jouw omgeving.

 

Om mij zo goed mogelijk in kinderen en jongeren te kunnen inleven en te weten welke aspecten van invloed zijn op het gedrag onderzoek ik samen met TwinQ; Insights & Inspiration de kinderen en jongeren van nu om ze nog beter te kunnen begrijpen. Samen met TwinQ wil ik kinderen, jongeren en hun omgeving helpen om inzicht in zichzelf te krijgen, bewust te zijn van hun passies en talenten en helpen deze verder te ontwikkelen.

 

terug