TwinQ persoonlijkheidsprofiel©

Diepgaand inzicht in jouw persoonlijkheid en kwaliteiten

TwinQ persoonlijkheids profiel©

Het TwinQ Persoonlijkheidsprofiel biedt diepgaand inzicht in je karaktereigenschappen, je kwaliteiten, valkuilen, communicatie voorkeur, onderliggende drijfveren en natuurlijke rol binnen een team. Met behulp van het TwinQ Persoonlijkheidsprofiel leer je niet alleen je eigen gedrag beter in perspectief te plaatsen, maar ook dat van een ander waardoor meer onderling begrip ontstaat. Binnen organisaties kunnen de TwinQ Persoonlijkheidsprofielen inzicht bieden in de verschillende persoonlijkheden en kwaliteiten die binnen het team aanwezig zijn Dit draagt bij aan onderlinge waardering en respect waardoor collega’s prettiger en effectiever kunnen samenwerken.

Iedereen is anders

Om volledig tot je recht te kunnen komen is het belangrijk om inzicht te hebben in jouw unieke kracht en plek in het geheel. Te begrijpen waarom je reageert op bepaalde situaties of mensen. Je bewust te zijn van je kwaliteiten en valkuilen en hoe deze aan elkaar gekoppeld zijn.
Om optimaal gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten binnen een team, is het belangrijk om diepgaand inzicht te hebben in jezelf en elkaar. Hierdoor ontstaat meer begrip, waardering en respect voor elkaar. Het zorgt ervoor dat teamleden elkaars talenten en kwaliteiten beter kunnen herkennen en benutten.

Om recht te kunnen doen aan ieders uniekheid hebben wij (Sabine Hoogenraad (Ruimte en kleur) en Angela Weghorst (TwinQ)) een volledig nieuw persoonlijkheidsprofiel ontwikkeld. Het TwinQ Persoonlijkheidsprofiel gaat uit van ieders unieke kracht en biedt verrassende, diepgaande inzichten over jezelf en de ander.

Drie belangrijke pijlers:
TwinQ type – centrum – voorkeursrol

Het Persoonlijkheidsprofiel is gebaseerd op meer dan vijf jaar uitgebreid onderzoek (deskresearch, kwalitatief en kwantitatief) en gaat uit van drie belangrijke pijlers: TwinQ Persoonlijkheidstype –  voorkeursrol – centrum. De ruime hoeveelheid combinaties doet recht aan de uniekheid van ieder individu. De heldere indeling in TwinQ type – rol – centrum maakt het in een oogopslag mogelijk om jouw unieke combinatie te zien (en deze met anderen te vergelijken).

Het TwinQ Persoonlijkheidstype is de motor die jou in beweging zet. Het geeft inzicht in je basispersoonlijkheid en intrinsieke motivatie.

Het centrum geeft aan van waaruit je handelt. Het geeft inzicht in je onderliggende drijfveren en primaire manier van reageren.

De rol geeft inzicht op welke manier je uiting geeft aan wie je bent. Het zegt iets over hoe je het doet.

Workshop TwinQ persoonlijkheids profiel©

Meer inzicht in jezelf en de ander waardoor je het beste in elkaar naar boven kunt halen.

Wil je meer inzicht in jezelf, je kwaliteiten en natuurlijke rol binnen het team?
Ben je benieuwd waarom je bij de ene persoon aan een half woord genoeg hebt en het bij de ander maar niet lukt om hem te begrijpen?
Wil je effectiever met je collega’s kunnen samenwerken door gebruik te maken van elkaars unieke kwaliteiten?

Dan is de workshop TwinQ Persoonlijkheidsprofiel echt iets voor jou/je team. Met behulp van het uitgebreide persoonlijkheidsprofiel krijg je o.a. inzicht in jezelf, je kwaliteiten, communicatievoorkeur en natuurlijke rol binnen het team.
Tijdens de workshop leer je meer over de onderlinge overeenkomsten en verschillen en krijg je concrete handvatten aangereikt om het beste uit jezelf en de ander naar boven te halen.

TwinQ
Persoonlijkheidsprofiel©

 • Een uitgebreid persoonlijk rapport waarin o.a. ‘je motor’, persoonlijke stijl, krachten en mogelijke valkuilen, mogelijke maskers en ontwikkelpunten, bijdrage aan het team, manier van communiceren aan bod zullen komen.
 • Het persoonlijke rapport is gebaseerd op een  vragenlijst waarin we je vragen naar de waarden die je het meest belangrijk vindt en je favoriete- minst favoriete activiteiten/onderwerpen en kleuren. Op basis van je antwoorden stellen wij een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel samen.
 • Investering: €250,= (excl. btw voor zakelijke deelnemers).

Workshop TwinQ Persoonlijkheidsprofielen

 • De achterliggende theorie van de TwinQ Persoonlijkheidsprofielen biedt bruikbare en  verrassende inzichten over jezelf en de ander. Deze workshop gaat in op de achterliggende theorie en is bedoeld voor iedereen die zichzelf en de ander beter wil begrijpen. Zij is uitermate geschikt is als in-companyworkshop (teambuildingssessie).
 • Duur van de workshop: 6 uur (van 10.00 – 16.00 uur).
 • Groepsgrootte: minimaal 4 deelnemers
 • Investering:  €350,= per deelnemer (excl. btw voor zakelijke deelnemers).

Workshop TwinQ Persoonlijkheidsprofielen

 • Op basis van vooraf toegestuurde vragenlijsten ontvang je een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel dat we tijdens de workshop behandelen. Je krijgt daarmee diepgaand inzicht in jezelf en begrijpt ook de ander beter. Tijdens de workshop besteden we eveneens aandacht aan hoe je je valkuilen kunt herkennen en leert omzetten in je kracht.
 • Duur van de workshop: 6 uur (van 10.00 – 16.00 uur).
 • Groepsgrootte: minimaal 4 deelnemers
 • Investering:  €450,= per deelnemer (excl. btw voor zakelijke deelnemers).
Contact of meer weten?

Wil je je aanmelden of heb je vragen over het TwinQ persoonlijkheidsprofiel neem dan contact met mij op.