Deze jaren ’30 woning was toe aan een grondige bouwkundige verbouwing. Het gehele huis is kaal gemaakt en opnieuw ontworpen en ingericht naar de wensen en leefstijl van de nieuwe gebruikers.
De 1e verdieping en zolder hebben een compleet nieuwe indeling gekregen, waarbij de trap is verplaatst en de badkamer uitgebreid is en een 2e badkamer op de zolder is geplaatst. De bestaande kozijnen zijn verwijderd en in de oude stijl vernieuwd, beschadigd metselwerk is hersteld.

Voor de inrichting is per ruimte een apart inrichtingsvoorstel gemaakt inclusief kleur-, meubel- en verlichtingsvoorstellen uitgewerkt in een ‘boodschappenlijstje’ voor de opdrachtgever.

De verbouwing en inrichting van ons nieuwe jaren 30 huis met Sabine was echt een succes! Alle verdiepingen hebben de juiste ruimtes en functies gekregen met persoonlijk passende kleuren en fijne meubels. Bij een flinke verbouwing en herinrichting zijn er zo veel keuzes te maken, het is echt heel fijn als dat gefundeerd voor je wordt gedaan. En omdat het zo goed past bij jouw wensen, is het vervolgens heerlijk wonen! Ruimte en Kleur is een bijzondere en waardevolle toevoeging aan je verbouwingsproject.

Christine Muller