Workshop: Kleur jouw interieur

Maak je eigen kleurenontwerp voor een ruimte waarin jij helemaal jezelf kan zijn.

Kom er achter waar de kleuren voor staan en leer hoe jij ze in je eigen interieur kan toepassen.

Maak je eigen ontwerp

De kleuren in een ruimte hebben invloed op jou en hoe jij de ruimte ervaart. Het is belangrijk om te weten welke kleur je toepast en welk effect dit op jou en anderen kan hebben.

Heb je altijd al willen weten wat de invloed van kleur kan zijn en wil je dit ook zelf kunnen toepassen? Schrijf je dan in voor deze workshop. De workshop bestaat uit 3 delen.

 

Deel 1: Kleuren in jou

Om een goed kleurenontwerp te kunnen maken willen we eerst inzicht hebben in wie jij bent.

Dat inzicht krijgen we door jouw persoonlijke kleuren uit te werken. Je maakt een collage van jouw favoriete en minst favoriete kleuren. Van elke kleur die je hebt uitgekozen krijg je een korte omschrijving, door de combinatie van deze omschrijvingen ontstaat een totaal beeld en krijg jij inzicht in wie jij bent.

 

Deel 2: Kleuren in interieur

We gaan na wat voor invloed kleur op een ruimte kan hebben en hoe jij deze kleur ervaart.

We komen erachter welke kleuren een ruimte groter of kleiner, intiemer maken en welke kleuren een warme of koelere uitstraling hebben. Je krijgt van 24 kleuren een korte omschrijving van hun effect in een ruimte. Zo kom jij erachter in welke ruimte je welke kleur kan toepassen.

 

Deel 3: Jouw eigen kleurenontwerp

Nu we inzicht in onszelf hebben en kennis van kleuren hebben opgedaan gaan we een stapje verder; we gaan met jouw eigen ruimte aan de slag.

We kijken waar de ruimte voor gebruikt wordt en wat jij wilt dat hij uit gaat stralen. Natuurlijk kijken we daarbij ook naar de oriëntatie en grootte van jouw ruimte. Een ruimte op het noorden vraagt om andere kleuren dan een ruimte op het zuiden. Samen maken we voor jouw ruimte een kleurenontwerp dat precies bij jou past.

 

Wat krijg jij?

  • Drie workshops van 2 uur.
  • Inzicht in jezelf. Je begrijpt beter wat jouw krachten zijn en waarom jij de dingen doet zoals jij die doet.
  • Een overzicht van 24 kleuren en hun effect in het interieur.
  • Een kleurenontwerp dat jij zelf hebt ontworpen en dat precies bij jou past.

 

Wil je je aanmelden of heb je vragen over Kleur jouw interieur vul dan onderstaand contactformulier in. Natuurlijk kan je me ook bellen 06 15131415 of mailen. Ik vertel je graag meer!

 

Met dit formulier vertrouwt u persoons- gegevens toe aan Ruimte en Kleur. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en worden volgens onze privacyverklaring bewaard en gebruikt. U moet akkoord geven om de gegevens te versturen.

  Ik geef toestemming voor het opslaan en verwerken van mijn gegevens.


terug

 

 

Pin It