Vind de ruimte in jezelf en zet een gezonde en stevige basis neer

Ruimte in jezelf

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om de ruimte in jezelf te vinden, om contact met jezelf te maken en in verbinding te zijn met je lichaam en geest, met wie jij bent. Een goede verbinding met jezelf (fysiek, mentaal en energetisch) geeft meer zelfvertrouwen en maakt dat je stabieler in het leven kun staan.
Als Yoga Trainer help ik jou om de ruimte in jezelf te vinden en een gezonde basis neer te zetten. Ik geef jou de bouwstenen waarmee jij kunt bouwen aan jouw balans, vertrouwen en rust. 

Yoga

Yogalessen die precies zijn afgestemd op wie jij bent en wat je wilt bereiken. Samen werken we aan jouw kracht, souplesse, ontspanning en balans. Ik combineer verschillende vormen van yoga (ashtanga, power, hatha en restorative) zodat de invulling van de lessen goed  aansluit bij jouw wensen.

Ademwerk

Ademhalingsoefeningen helpen jou verbinding te maken met je lichaam en energie, eventuele emotionele blokkades kunnen hierdoor oplossen. Met behulp van verschillende ademhalingstechnieken leer ik je om bewust en volledig te ademen, zodat jij  stress en spanning los kan laten en en de energie door je lichaam kan voelen stromen.

Ruimte in het bos

Yoga met de rust van de natuur. Met een kleine groep starten we op zondagochtend met een wandeling in een bos rondom Utrecht. We lopen naar een plek waar ruimte is voor yoga-, ademhalings- en/of ontspanningsoefeningen. Na deze sessie lopen we gezamelijk weer terug naar naar het beginpunt. Ervaring met yoga is niet nodig.

 Een persoonlijk maatplan

Mijn yogakennis combineer ik met de kennis en inzichten die tijdens mijn onderzoeken naar kleurbetekenissen en het TwinQ persoonlijkheidsprofiel heb opgedaan. De ademhalingsoefeningen  en yogalessen  worden gebaseerd op wie jij bent en op wat jij nodig hebt.
In het het TwinQ persoonlijkheidsprofiel gaan wij ervan uit dat iedereen twee dominante centra heeft die van grote invloed zijn op hoe wij in het leven staat, wat ons drijft en energie geeft of kost. De kennis over deze centra neem ik mee in mijn lessen.
In een kennismakingsgesprek bespreken we wat goed bij jou past, wat jij nodig hebt, wat jouw doelen zijn en op welke manier wij hier vorm aan kunnen geven.

Privelessen

De lessen kunnen bij jou thuis of op prettige (buiten)locatie in de buurt worden gegeven en worden aangepast aan jouw doel, tempo en ervaring. Dit kan een privéles zijn, maar het kan ook een les zijn met een vriend of vriendin of met een klein groepje bekenden.

Wil je meer weten of een les boeken?

Om de lessen zo goed mogelijk op jou af te kunnen stemmen vind ik het belangrijk om vooraf contact met elkaar te hebben. Je kunt contact met mij opnemen via email of Whatsapp zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

1:1 Persoonlijke begeleiding op maat

 • Priveles 60 minuten: € 55 / persoon
 • Tien-rittenkaart: € 525 / persoon
 • Inclusief reiskosten 10 km binnen Utrecht

Duo persoonlijke begeleiding op maat

 • Priveles 60 minuten: € 65 / 2 personen
 • Tien-rittenkaart: € 625 / 2 personen
 • Inclusief reiskosten 10 km binnen Utrecht

Kleine groep (3-5 pers.) begeleiding op maat

 • Priveles 60 minuten: € 80 / groepje
 • Tien-rittenkaart: € 775 / groepje
 • Inclusief reiskosten 10 km binnen Utrecht

Ruimte in het bos

 • Duur ca. 90 minuten: € 12,50 / persoon
 • Start op zondagochtend 9.30u
 • In verschillende bossen rondom Utrecht

Ervaring en opleidingen 

Mijn liefde voor yoga begon ongeveer vijf jaar geleden met de wens om meer rust in mijn hoofd en souplesse in mijn lijf te kunnen vinden. Naast dat yoga mij soepeler en krachtiger maakt, zorgt het ook voor een goede balans tussen mijn lichaam en geest. Het helpt mij om me rustig en energiek te voelen.

Ik startte met Vinyasa en Astangha lessen, intensieve (yang) lessen die mij energie en kracht opleveren. Later combineerde ik deze met meer rustige vormen (yin) gericht op ademhaling en diepe ontspanning. Ondertussen heb ik een 200-uurs Hatha yoga teacher training bij Arhanta Yoga, een 40-uurs online Restorative Yoga training bij My Vinyasa Practice en de “Breath is live” Breathing & Meditiation course bij Yogalap afgerond. Op dit moment volg ik de 100-uur Astangha docententraining bij Yogapoint Utrecht.

Yoga vanuit jouw centrum