De kleuren in jou! Inzicht
in jouw unieke  persoonlijkheid

Jouw persoonlijke kleuranalyse

Krijg inzicht in jouw unieke persoonlijkheid met behulp van een kleurenanalyse.
Inzicht in wie jij bent is de eerste stap naar zelfbewustzijn en zelfontwikkeling en vormt de basis voor persoonlijke groei.
Ruimte en Kleur heeft van 24 kleuren uitgebreide kleuranalyses met bijbehorende persoonlijkheidskenmerken opgezet.
De voorkeur voor een kleur kan veel over jouw persoonlijkheid vertellen; hoe je denkt en wat je drijft, wat je voelt, hoe je werkt, waar je energie van opdoet en wat je krachten en valkuilen zijn. 
Door middel van een kleuranalyse van jouw persoonlijke kleuren kan jij jezelf beter leren kennen. Deze analyse geeft jou de handvatten om jezelf verder te ontwikkelen en vorm en kleur te geven aan wie je bent.

Kleur in jou

Jouw persoonlijke kleuranalyse geeft inzicht in wie jij bent. Leer jezelf beter kennen en ontdek waarom jij de dingen doet zoals jij die doet.
Kleuren doen iets met je. De voor- of afkeur voor van verschillende kleuren kan veel over jouw persoonlijkheid vertellen. Alle kleuren hebben hun eigen kracht en schoonheid, ze zijn niet goed of fout, ze zijn uniek, net als jij.

Ruimte in jou

Door het persoonlijk ontwikkelingstraject Ruimte in jou te volgen leer jij jezelf écht kennen. Door jezelf aan te gaan en te willen verbeteren maak jij het voor jezelf mogelijk om stappen te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Je komt erachter wat jouw kern is, waar jij van droomt en hoe je deze dromen om kunt zetten naar concrete doelen en acties.

TwinQ Persoonlijkheids-
profiel©

Het TwinQ Persoonlijkheidsprofiel biedt diepgaand inzicht in je karaktereigenschappen, je kwaliteiten, valkuilen, communicatievoorkeur, onderliggende drijfveren en natuurlijke rol binnen een team.
Binnen organisaties kunnen de TwinQ Persoonlijkheidsprofielen inzicht bieden in de verschillende persoonlijkheden en kwaliteiten die binnen het team aanwezig zijn.

Kleur en persoonlijkheids kenmerken

Kleur heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik ben ervan overtuigd dat kleur invloed op je heeft en dat elke kleur zijn eigen unieke eigenschappen heeft.
Elke kleur heeft zijn eigen persoonlijkheid, kracht en schoonheid. Als kleur-expert heb ik alle aspecten van kleur onderzocht, ik weet waar de kleuren voor staan en welke persoonlijkheidskenmerken ze bezitten. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en afkeur voor bepaalde kleuren, deze combinaties zijn uniek en geven inzicht in wie iemand is.

Sinds 2014 werk ik samen met TwinQ: Insights & Inspiration. Naast mijn eigen onderzoek heb ik de kleurbetekenissen ook in het onderzoek van TwinQ meegenomen. Gezamelijk hebben wij het TwinQ persoonlijkheidsprofiel opgezet.

Nieuwsgierig waar jouw kleuren voor staan?