Ontwerp woning Ouddorp

Een ontwerp voor een vakantiehuis. Een plek om te kunnen ontspannen en te genieten van het leven, een plek met verbinding binnen en buiten.

Lees meer

Duurzaam en circulair ontwerpen

Natuurlijk vind ik dat ik als architect duurzaam moet ontwerpen, het is mooi om zelf actief bezig te zijn om de wereld een stukje beter en mooier te maken. Maar wat is echt duurzaam en circulair?

Lees meer

Woon jij al in de Urban jungle?

Het mag weer; een huis vol groen. Planten in je woonkamer gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout, rotan, kurk en glas.

Lees meer

Ontwerpen met de stappenteller

Een omgeving die uitdaagt om meer te bewegen. Vorige week kreeg ik een stappenteller; een bandje om mijn pols dat bijhoudt hoe actief ik ben.

Lees meer

Generatie Zenz

Afgelopen jaren ben ik samen met TwinQ diep in de wereld van de kinderen en jongeren van nu gedoken. Ik had de behoefte om ze echt te leren kennen en te begrijpen.

Lees meer

Kleur en interieur

Het groen buiten kan mij heel rustig maken. Grappig is dat. Buiten vind ik het fijn om groen om me heen te hebben, maar groen in mijn interieur past niet echt bij mij. Hoe zit dat met kleuren en interieur?

Lees meer

Jouw ideale werkomgeving

Hoe ziet jouw werkplek eruit? Functioneel, supernetjes, gezellig rommelig of overvol? Jouw werkplek zegt iets over hoe je werkt en wie jij bent. Wat is voor jou een prettige werkomgeving?

Lees meer

De kracht van zwart

Vanavond heb ik voor een architectenlezing mijn zwarte colbertje aan gedaan, stijlvol gesneden met een grappig accent. Ik ben natuurlijk niet zomaar doorsnee en zeker niet saai.

Lees meer

Leren van groep 8

Twaalf jaar zijn ze en ze zitten in groep 8.
Met deze groep heb ik op school de workshop Kleuren in de klas gedaan. Elkaar verdringend voor het tafeltje hebben ze snel hun kleuren uitgezocht en gepakt.

Lees meer

 

terug