Leren van groep 8

Leren van groep 8

Met deze groep 8 heb ik op school de workshop Kleuren in de klas gedaan. De collage van hun kleuren geven inzicht in wie zij zijn. Zij accepteren zij hun eigen kracht met bijbehorende zwaktes, omarmen die en lachen erom, blij dat ze allemaal anders en uniek zijn.

Lees meer
De kracht van zwart

De kracht van zwart

Vanavond heb ik voor een architectenlezing mijn zwarte colbertje aan gedaan, stijlvol gesneden met een grappig accent. Ik ben natuurlijk niet zomaar doorsnee en zeker niet saai. Stijlvolle vormgevers zijn we, wij weten waar we het over hebben.

Lees meer
Het effect van kleur

Het effect van kleur

Kleur speelt een grote rol in mijn ontwerpen en leven. Ik ben ervan overtuigd dat kleur invloed op je heeft en dat elke kleur zijn eigen unieke eigenschappen en betekenis heeft. Om deze te kunnen doorgronden heb ik alle facetten van kleur onderzocht.

Lees meer
Generatie Zenz

Generatie Zenz

Afgelopen jaren ben ik samen met TwinQ diep in de wereld van de kinderen en jongeren van nu gedoken. Goede inzichten in deze groep helpen mij om omgevingen te kunnen ontwerpen waar zij zich goed in kunnen voelen.

Lees meer
Urban Jungle

Urban Jungle

The Urban Jungle: planten in je woonruimte gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout, rotan, kurk of glas. Als ik de plaatjes zie word ik er blij van. Ik wil ook weer planten in huis!

Lees meer